Meidän juhannus kuvina!

Vietimme mökillä rentouttavan ja ihanan juhannuksen! Tai en tiedä miten rentouttava se hauvoille oli, päivät olivat yhtä ulkona juoksemista ja riehuntaa. Kaupunkilaisneideillä oli kerrankin kokonainen pitkä viikonloppu ilman hihnoja. Pelkkää vapautta! Mökillä riitti nurmikkoa ja mäkeä ja rappusia ja vettä, niin paljon kaikkea hauskaa ja niin paljon tilaa LEIKKIÄ! Aurinkoa ja lämmintä riitti viimeistä kotiinlähtöpäivää lukuunottamatta ja kaikki ilo otettiin irti.

                     

Illalla oli kiva istuskella laiturilla kun päivä oli oltu vauhdissa. Maisemat olivat niin kauniit ja rauhalliset, ja vaikka laituri oli ensimmäisenä päivänä hiukan pelottava kun siitähän voisi vaikka pudota veteen, niin lopulta siellä oli tosi kiva makoilla ja rauhoittua.

                                  

Ivin lempipaikka oli ehdottomasti ranta, ja me Arielin kanssa jo odottelimme saunan/vierasmökin kuistilla kun Ivi kävi vielä yömyöhään haistelemassa rantavettä. (Laiturin ja rannan rajamaastossa ON pieni valkoinen koira, ottakaa vaikka suurennuslasi käteen!:)

                 

Kuumana päivänä mamin lueskellessa kirjaa laiturilla nallet viihtyivät hiukan varjommassa, veden rajassa viileillä laatoilla. Uimaan ei uskallettu, kumpikaan ei ole koskaan uimista testannut. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt kun molemmat halusivat ihan itse mennä kastelemaan tassunsa veteen ja tepastelivat laatoilla veteen asti. Ariel laittoi koko naamansakin järveen ja tuli sitten antamaan mamille ihania märkänaamapusuja. Ivilläkin korvat ja tassut vettä valuvina!

                   

Vaikka päivät kuluivatkin ulkona, Ivi ja Ariel osasivat hakeutua varjoon aina vähän väliä ja ympäriinsä juoksemisen välillä makoilivatkin vain varjossa ja muistivat juodakin koko ajan päivän mittaan. Monen tunnin ulkoilun jälkeen Ivi menikin aina mökin ovelle istumaan ja kävi sisällä nokosilla muiden jäädessä ulos. Ja kyllä uni maistui pehmeällä sohvalla molemmille illemmalla!