Olipas taas aamulenkki... Käveltiin yhden Helsingin mukavien koirapuistojen ohi, missä joskus käydäänkin, niin siellä koko puisto tyhjä lukuunottamatta isoa saksanpaimenkoiraa pienten puolella. Omistaja, vanhempi nainen, huutaa jo pitkän matkan päästä että älä missään nimessä tuo sitä koiraasi tänne. Joo, ei olisi tullut mieleenkään... Koira oli todella vihainen ja rähisi aidalla, nainen huutaa että älä vaan tule tänne, ja oli sitten ihan pakko sanoa jos vaikka hän ei olisi huomannut, että tämä on alle 15 kiloisten koirien aitaus. No siitähän nainen sitten suuttui.

Hän kuulema saa tuoda koiransa mille puolelle aitausta tahansa, että siellä ne on aina kaikki pienet koirat juoksemassa isojen koirien puolella. En edes tiedä miksi yritin puhua väliin tai sanoa mitään, mutta sanoin nyt kuitenkin että kyllä, sinne saa pienet koirat omalla vastuulla mennä jos haluaa isojen koirien kanssa olla, mutta ei toimi toisin päin. En ihan kaikkea kuullut mitä nainen sieltä huuteli kun koira piti niin kamalaa meteliä aidalla, mutta ilmeisesti hän ei voi viedä koiraa isojen puolelle koska hänen koiransa on vaaraksi pienille koirille, ja kaikesta päätellen isoille myös. Ja koska ne pienet saa mennä isojen puolelle niin hän saa olla myös pienten puolella. :D Meidän oli pakko jatkaa matkaa, koska nainen oli tosi kiihkoissaan ja koira oli niin iso, että sen etujalat ylsivät HELPOSTI aidan reunalle, ja pelkäsin että se halutessaan tulee siitä myös yhtä helposti yli.

Kyllä minun puolesta saa viedä ihan minkälaisen koiran vaan tai miten vihaisen tahansa koirapuistoon jos siellä ei ole muita, mutta silloin pitäisi olla vähän joustavampi ja tarvittaessa lähteä. Itse emme koirapuistoon silloin olleet edes menossa, mutta naisen asenne vain ärsytti. Miksi jotkut ihmiset ovat niin vihamielisiä!!

Muuten meillä oli oikein mukava lenkki ja taas vaihteeksi ihanan aurinkoinen aamu. Ivi kyllä säikäytti minut ihan tosissaan kun se viiletti nurmikolla flexin päässä ja yhtäkkiä alkoi kiljua ja hypähti eteenpäin. Tarkastin sen kaikki tassut ja jalat mutta ei mitään ihmeitä näkynyt, en tiedä olisiko se sitten astunut johonkin huonoon kohtaan tai piikkiin ja säikähtänyt sitä. Ja minähän siinä varmastin säikähdin enemmän. Ihan normaalisti siitä matka jatkui, outo vinkuja!

                  

Nyt Ivi onkin jo sängyn alla nukkumassa, hyviä päiväunia vaan kaikille koirakavereille!