Ensimmäinen aamu leikkauksen jälkeen ja Arieliesta ei olisi voinut mitenkään arvata että edellisenä päivänä oli ollut operoitavana. Nyt jo toinen kokonainen päivä menossa ja kyllä on pitelemistä. Arielilla olisi niin paljon energiaa ja joka suuntaan menossa jos vain pääsisi. Ihanaa että Ariel on noin hyvässä kunnossa ja ilman mitään ongelmia tai kipuja. No särkylääkkeitä syödään huomenna vielä viimeistä päivää. Ruoka maistuu ja vessassa käydään normaalisti. Kun vain tajuaisi ottaa ihan rauhassa ja lepäillä. Uskomattoman nopeasti nämä pikkuiset palautuvat ei voi muuta sanoa.

Ivikin palasi eilen illalla hoitopaikasta, ja Ariel oli autossa jostain syystä tosi äkäinen Iville, joka ihan kiltisti tuli haistamaan ja moikkaamaan siskoaan. Ariel jopa murisi iville muutamaan otteeseen mikä oli tosi outoa. Se on muutenki murissut oudoille jutuille näinä leikkauksen jälkeisinä päivinä.

Nyt kuitenkin ihan normaalisti ovat taas tytöt keskenään, ja edellisenä iltana heti kotiin päästyä olisi samantien pitänyt päästä riehumaan. Jos päästin Arielin hetkeksikään vapaasti menemään se oli heti Ivin kimpussa ja yritti haastaa tätä leikkimään. Joudun siis vahtimaan näitä kahta jatkuvasti. Onneksi Arielille sylissä istuminen ei koskaan ole ollut ongelma. Tänä aamuna myös poistimme leikkaushaavan päällä olleen siteen, ja alta paljastui ihan siisti ja voiko nyt sanoa että "hyvän" näköinen haava ja tikit. Minulla olisi Ivin vanha kaulus jonka voisin laittaa Arielille, mutta tällä hetkellä hänellä on vain potkupuku päällä eikä ole osoittanut mitään mielenkiintoa siihen suuntaan että haluaisi alkaa suorittaa tikkien poistoa itselleen. Antanut maha-alueen siis olla ihan rauhassa.

Arielilta on nyt poistettu kokonaan rappuset hänen lempipaikkaansa minun sängylleni, koska en halua hänen yrittävän minkäänlaista hyppimistä. Yöt olemme olleet retkellä olohuoneen matolla, jossa olen itsekin nukkunut patjalla tyttöjen kanssa. Ariel on sen verran rämäpää että voisi yrittää hypätä vaikka suoraan sängylle ilman rappusiakin, koska se todella haluaa nukkua minun vieressäni.

Nalleleiri olohuoneen matolla tänään. Ivi ja Ariel, ja kylässä Ivin parhaat ystävät Herra Hirvi ja Herra Ankka.