Mitä kuumempi on sitä enemmän Ivi haluaa SYÖDÄ!  Nyt helteillä se on ollut nälkäinen aivan jatkuvasti, syö ruokansa saman tien ja sitten haistelee ympäriinsä mistä löytyisi lisää tai pyörittelee hyrräänsä (minkä sisältä se syö ainakin kerran päivässä) vaikka se on tyhjä.

Itsellä tuntuu olevan helteellä aina jotenkin vähän huonompi ruokahalu kuin normaalisti, mutta Ivillä on näköjään päin vastoin. Se ei ikinä ole ollut mikään super innokas kuivien naksujen syöjä, siis niin, että ahmisi niitä ilokseen. Kyllä se niitä nyt nälkäänsä syö, mutta välillä saattaa odottaa puolikin tuntia ennen kuin alkaa syömään. Tunnin jälkeen otan ruuan sitten pois jos ei ole maistunut, ja monesti Ivi syökin vain toisen ruokansa päivän aikana. Mutta nyt lähiaikoina se on tullut oikein odottelemaan keittiöön jos avaan kaapin missä sen ruokaa pidetään. Vaikka se olisi vasta äskettäin syönyt. Ja aamu- ja iltaruoka menevät molemmat hetkessä.

Nyt erityisesti kuumalla olen usein tehnyt iville kongin jossa on milloin mitäkin herkullista sisällä, ja sitten pakastuksen jälkeen se on saanut herkutella jäisellä välipalalla. Eniten se kyllä tykkäsi siitä ihan aidosta maksan makuisesta kongitahnasta, ei nyt ole vielä tullut vaan Suomessa ostettua vielä lisää.