Arielilla oli tällä viikolla 1v synttärit! Emme ehtineet viikolla juuri juhlia, mutta nyt viikonlopun olemme pitäneet hauskaa ja herkutelleet. Ivi ja Ariel ovat saaneet vaikka mitä ihania aterioita. Koska minulla oli huono omatunto etten Arielin syntymäpäivänä ehtinyt tehdä juuri mitään.

Tuntuu oudolta että Ariel on jo vuoden vanha. Se on vielä jotenkin niin pentu. Ihan eri tavalla kuin Ivi; hän oli vuoden ikäisenä jo jotenkin niin paljon aikuisempi. Tai ehkä se johtuu siitä, miten paljon sitä oli koulutettu. Ariel on ollut niin helppo ja kiltti koira että se on saanut huomattavasti vapaamman kasvatuksen. Pitäisi ehkä vähän ryhdistäytyä ja opettaa Arielille muutakin kuin istu ja maahan. 

Voi myös johtua siitä miten myöhään Ariel tuli meille, että on vaikea uskoa sen olevan jo vuoden vanha. Eihän meillä ole vielä montaa yhteistä kuukautta edes takana. Mutta toivottavasti monia monia ihania vuosia edessä.

Ariel sai myös uuden hienon toppapuvun/viitan talveksi. Olisin halunnut ostaa Ivillekin uuden talvipuvun, mutta hinnat olivat niin hurjia että Iville saa nyt riittää viime talven takki. Kuvia tulossa pian...