Se on ainakin takuuvarma kevään merkki kun jalkakäytävän viereiset lumikasat ovat niin likaisia että ne saavat koirat näyttämään valkoisemmilta!

Meiltä on lenkillä kyselty, että millä valkaisuaineella oikein pesen koirani kun ovat niin valkoisia. Ja en ole edes pessyt niitä pariin viikkoon. Joka on meillä tosi pitkä aika koska Ariel on turkkinsa takia lähes pakko pestä viikoittain.

Ja vastaus kysymykseen: ei, emme pese millään valkaisuaineella emmekä edes valkaisevalla shampoolla. Totuus on se, että likainen lumi saa heidät näyttämään supervalkoisilta, koska silloin, kun hanget olivat ihan hohtavan valkoisia niin omat koirat eivät yllättäen näyttäneetkään yhtään niin valkeilta.

Ja milläkö shampoolla sitten pesemme, vastaus tähän kysymykseen on #1 All Systemsin Super-Cleaning and Conditioning Shampoo käytettynä yhdessä saman merkin Super-Rich Protein Lotion Conditionerin kanssa. Varsinkin tämä hoitoaine on aivan ihana tuote ja todella tekee pitkän turkin hoitamisesta paljon helpompaa. Se sekoitetaan kylpyveteen ja annetaan vaikuttaa jonkin aikaa turkissa ja en yleensä edes huuhtele sitä kovin hyvin pois, koska se jättää turkin aivan ihanan tuntuiseksi ja helposti käsiteltäväksi. Sitten on kaikennäköisiä suihkutettavia hoitoaineita joita käytämme melkein päivittäin harjauksen yhteydessä.

Kevään hidas mutta varma (toivottavasti) saapuminen on saanut minut myös miettimään Ivin jokakeväistä turkinleikkausoperaatiota. Saa nähdä mitä kivaa keksimme tänä vuonna, ainoa mikä on varmaa on se, että turkki tulee lyhenemään ja paljon. Ariel saa olla meidän perheessä se karvainen kaveri, Ivi ei muutenkaan pistä pahakseen vaikka kaikki trimmauskokeiluni eivät ensimmäisellä kerralla ihan täydellisiltä näyttäisikään!