Meillä on ollut ehkä vähän levotonta lähiaikoina, johtuuko sitten Arielin juoksuista vai omista hiukan poikkeavista työpäivistä vai mistä. Ivi oli eilen illalla ihan mahdoton ja teki ihme ryntäyksiä ovelle haukkumaan melkein joka kerta kun joku kuului liikkuvan rappukäytävässä. Alakerran koira on myös pitänyt meteliä lähiaikoina, ei niin, että se meitä haittaisi, mutta olen vain huomannut kun aikaisemmin sieltä ei ole samalla tavalla haukkumista kuulunut. (Ehkä sekin johtuu Arielin juoksuista heh.) Minulla sattui olemaan noin sata asiaa tehtävänä enkä ehtinyt juosta naksuttimen kanssa Ivin perässä tai muutenkaan puuttua näihin haukkumiskohtauksiin, kun sama vain jatkui ja jatkui. Laitoin Iville sitten valjaat ja hihnan siksi ajaksi että saan muut hommat tehtyä, koska jostain syystä se on silloin aina rauhassa ja hiljaa. Tämä ei ole siis mikään koulutuskeino meillä vaan ihan hätäratkaisu jota käytetään erittäin harvoin lähinnä siksi että naapurit saavat iltaisin/öisin olla rauhassa ja melutaso ei muuten pysy alhaalla.

Ariel ajatteli kuitenkin, että voisi auttaa minua, ja olisi ilmeisesti mielellään vienyt myös Ivin kävelylle aikansa kuluksi.

                   

Aluksi Ariel oli vähän surullinen kun Ivi ei liikkunut, mutta hän yritti vetää hihnasta hieman kovemmin ja saikin lopulta Ivin liikkumaan ja "talutettua" lopulta toiselle puolelle huonetta.

                   

Kovin oli tyytyväinen suorituksestaan, ja Ivin hihnassakävelykin poikkeuksellisen mallikasta..! ;)