Ostimme pienen pussin Golden Eaglen Hypo-allergenic duck ja potatoa. Koska halusin välttämättä jotain missä on perunaa. Lammas ja peruna olisi ollut ykkösvaihtoehto, mutta käy tämäkin. Ei välttämättä ihan mitään huippuruokaa, mutta aivan varma en ole, kun edes aina niin luotettavalta koiranruoka-analyysi sivulta ei löytynyt tätä tuotetta. Ainakin sisällysluettelon mukaan ruuassa olisi reippaasti sitä mitä mainostetaankin, eli ankkaa ja perunaa, vaikka muita lihaisia ainesosia ei löydykään. Kuitenkin, maistunut on hyvin ja muitakin hyviä puolia löytyy. 

Nappulat ovat tosi erilaisia verrattuna Acanaan. Jotenkin kevyempiä ja ilmavampia, onkohan niissä sitten ihan kirjaimellisesti ilmaa välissä..! Mutta siis ihan aivan todella voi kuvailla sanalla kevyempiä. Ehkä sopii paremmin myös Ivin laihdutusoperaatioon, jokunen gramma saisi vielä luiden ympäriltä lähteä...  Kevään rokotukset lähenevät niin pääsee sitten kysymään uudestaan ihan lääkärin mielipidettä että ollaanko lähellä sitä painoa mikä olisi Iville täydellinen.

Paras muutos vaihdossa tähän ruokaan on ehdottomasti se, että Ariel pureskelee nämä nappulat ennen nielaisemista! Ehkä ensimmäinen ruoka jonka kanssa hän tekee niin. En saanut Arielia missään vaiheessa pureskelemaan esim. Acanaa. Yritin ruokkia yksi nappula kerrallaan kädestä, kuten myös hyrrän muotoisesta kongista mistä nappulat tippuivat yksi kerrallaan. Hän nielaisi kaikki silti ihan kokonaisina. Tähän tarvittiin todella muutos, koska useammin kuin kerran hän hotki kaiken suoraan kurkusta alas parissa sekuntissa ja oksensi sitten kaiken takaisin ulos. Jos siis ikinä jätin vain ruuan lautaselle normaalisti.

Mutta nyt näillä Golden Eaglen nappuloilla kuuluu mukava rouskutus kun molemmat syövät! Myös hampaiden hyvinvoinnin takia on niin paljon mukavampaa että Ariel pureskelee kovia ruokia, hänen hampaitaan on vaikea saada pysymään hyvässä kunnossa ja tämä puhdistaisi hampaita kyllä mukavasti normaalin harjauksen lisäksi. 

Ehkä kuvittelen vain, mutta jos Ivin silmät pysyisivät ihan vähän kuivempina tällä hetkellä... Ehkä reilu viikko on nyt menty uudella ruualla, ja lähiviikkoina varmasti huomaa jos tästä ruuasta on Ivin silmille yhtään apua!

Mutta ihan hyvä kokeilu tähän mennessä, ei käynyt ainakaan niin kuin edellisen kokeilun kanssa joka loppui kahden päivän jälkeen kun kaikki oli pielessä. Ehkä tällä voisi jatkaa jopa seuraavaan säkilliseen.