Mahtavat kultajuhlat eilen, Suomi on jääkiekon maailmanmestari 2011 ja tätä on ODOTETTU! Helsinki oli ihan sekaisin ja nämä juhlat todella jäi perheen pienimmiltä (=Iviltä) väliin. Mutta hänelläkin ihan mukavia muistoja näistä kisoista. Kisastudio Ivin tyyliin:

                   

Mamiii voisko ne jääkiekon MM-kisat mitenkään jatkua vielä vaikka seuraavat neljä viikkoa, tohon Mertarannan ääneen nukahtaa joka kerta ja tämä siskon matto on vaan niiiiin maailman paras... voitasko mitenkää ostaa meilleki kotiin tällänen vaikka just ihan samanlainen, nukkuisin tässä aina lupaaan..?"

Onnea Suomen Leijonille ja torilla tavataan!

Ps. Tämän päivän Iltalehdessä vai oliko sanomissa, en nyt mitenkään muista kummassa hyvä kun huomasin koko kirjoitusta kun innoissani luin jääkiekko aiheisia hehkutuksia, oli todella hyvä kirjoitus pienistä ja isoista koirista. Kirjoitus oli pienten koirien puolesta ja lähinnä siitä, miten hyvin koulutettu iso koira ei suutu ja käy päälle vaikka parikiloinen pikkukaveri räksyttäisikin vieressä. Tämä on ihan totta, ja normaalit isot koirat eivät voisikaan vähempää välittää pikkuisista meuhkaajista. En tosin ottaisi tässä vastuuta yhtään pois pienten koirien omistajiltakaan, minusta pieni koira pitää kouluttaa siinä missä isokin. Hyvä syy jättää pieni koira kouluttamatta ei todella ole se, että “eihän tämä chihuahua voisi ikinä satuttaa tuota dobermannia”. Totta, mutta onko tämä oikeasti hyvä syy miksi esim. koira-ajokortti, jos se ikinä tulee toteutumaan, koskisi vain yli 15-kiloisia koiria?

 (Älkää ymmärtäkö väärin, uskon todella että yli 15-kiloisten koira-ajokortti tulisi olemaan erittäin hyödyllinen ja vähentäisi monia ikäviä tilanteita ja onnettomuuksia, ja toivon että se toteutuu. Mutta uskon myös, että ihan koosta riippumatta koira-ajokortin pitäisi koskea kaikkia, niin ihmisten mutta yhtä paljon myös koirien hyvinvoinnin ja elämänlaadun kannalta.)