Arielin ensimmäisistä juoksuista taisimme selvitä aika helpolla. Meno on jo nyt paljon rauhallisempaa, niin siis täällä ihan kotona. Muutamana päivänä vain huomasin että Ivi oli tosi ärtynyt Arielille, ei mitenkään normaalisti. Ja Ariel oli kyllä koko ajan ärsyttämässä Iviä. Arielissa nyt muuta eroa ei ole ollut kuin että se ei halua tehdä mitään muuta kuin istua sylissä, aivan jatkuvasti, ja ehkä on saattanut merkkailla ulkona vähän normaalia enemmän. No en kyllä tiedä, se on aina merkkaillut ihan hullun lailla. Pitää alkaa nyt tosissaan Arielin leikkaustakin suunnitella, hänen ensimmäinen syntymäpäivänsäkin lähestyy vauhdilla. 

Tytöt olivat myös juuri hoidossa muutaman päivän ja se teki itseasiassa varmaan ihan hyvää. Arielin tulon jälkeen kumpikaan ei ole ollut minusta erossa ollenkaan, ja olin iloinen kuullessani että kaikki meni hyvin ja molemmat olivat olleet kiltisti ja vähintään tulleet toimeen myös vieraiden kanssa. Arielille ei myöskään ollut sattunut mitään vahinkoja sisällä mihinkään muualle kuin omalle alustalle, ja siihenkin vain öisin. Olin ehkä vähän yllättynyt kun kumpikaan ei millään tavalla "seonnut" nähdessään minut kahden päivän jälkeen. Ehkä tässä mielessä heidän toisilleen antama seuraa tekee ihan hyvää, kai he saavat toisistaan turvaa ja tukea. Kumpikin oli hiukan hämmästynyt nähdessään minut mutta ei mitään kummempaa. Ivikin on yleensä ollut näin pitkien erojen jälkeen sekoamispisteessä kun päässyt taas minun luokseni, että aika rauhallista siihen nähden.

Ostin myös neljäntoista kilon säkin kuivaruokaa, siinä on aika paljon syömistä ja säkki onkin ihan järjettömän kokoinen. Olen kuitenkin niin kyllästynyt raahaamaan koko ajan kotiin pienempiä 2,5 kilon pusseja, tuntuu että ne menevät ihan hetkessä. Vaikka molemmat syövätkin kaksi kertaa päivässä tosi pieneltä vaikuttavia annoksia, kuluu pussi nyt tietysti kaksi kertaa nopeammin kun silloin kun oli vain Ivi syömässä. Katsotaan miten moneksi kuukaudeksi tästä jättisäkistä riittäää ruokaa, veikkaan että tämän vuoden puolella ei välttämättä enää tarvitse koirien nappuloita kotiin kantaa.