Tänään oli aurinkoinen mutta tuulinen päivä. Kävimme istuskelemassa tyhjässä leikkipuistossa ja Ivi halusi tutkia liukumäkeä sillä välin kun minä luin. Koirapuistoon emme uskaltaneet, siellä oli pari vähän isompaa pientä koiraa. Ivi on ollut lisääntyvissä määrin ollut lähiaikoina hermostunut ja sitä myötä myös vihainen isompien koirien kanssa, ja nyt olemme viimein Suomessa sellaiseen aikaan että voimme osallistua ihan oikealle, järjestetylle kurssille.

Toiveena olisi nyt yrittää paikkailla Ivin sosiaalisia taitoja ja saada sitä tottumaan isoihin koiriin niin, että se voisi rentoutua niiden lähellä ja olla vähemmän pelokas. Isoja koiria meillä ei ole tuttuja kavereina, joten näitä sosiaalistamiseen liittyviä juttuja on vähän vaikea treenailla yksin. Toivon että olisimme Ivin kanssa pennusta asti asuneet Suomessa ja päässeet osallistumaan esim. pentukursseihin tai perustottelevaisuus kursseihin ihan vaan vaikka sosiaalistamisen takia. Mutta nyt ensimmäinen mahdollisuus käytetään hyväksi kun olemme Suomessa ja on aikaa, ja kurssille mennään!

                   

Aiheesta toiseen, muutama päivä sitten kävin pikaisella Tallinnan risteilyllä, ja ilokseni löysin nyt Tallinnasta eräästä eläinkaupasta sen kauan etsityn Spa Lavish Facial Scrub- pesuaineen. Nyt sitten testaamaan mihin suuntaan silmien vuotaminen lähtee, odotukset kieltämättä korkealla kun olen niin paljon hyvää tästä tuotteesta kuullut. Parhaassa tapauksessa täällä kohta entistäkin valkoisempi naama tällä pienellä koiralla. Nyt saa Ivikin sitten oikein tehokuurin föönillä naamankuivausta, mikä on pesupäivän vältellyin tapahtuma joka kerta. Naama vaan on ihan pakko kuivata aina puhdistuksen jälkeen. En nyt ihan joka päivä kuitenkaan lähde naamaa pesemään, ehkä muutaman kerran viikossa nyt alkuun katson miltä näyttää, sitten jonku tehokuuri jos ei auta, ja jos ei silläkään niin sitten lentää nurkkaan tämäkin purkki.

                            

Ivi tänään puistossa tutkimassa paikkoja niin pitkälle kun flexissä pääsi.