Kyllä Ivistä nyt huomaa että on pitkä antibioottikuuri päällä... Ei lenkeillä ole ihan kamalasti huvittanut kävellä. Välillä hän kyllä innostuu, varsinkin sitten kun ollaan jo kotiin päin menossa, mutta pois päin ei mielellään lähtisi ja katselee sitten maisemia sylistä. Arielilla riittää vauhtia yksinäänkin. Ei Ivi nyt muuten mitenkään hirvittävän väsyneeltä vaikuta, mutta ehkä ei ihan niin paljon energiaa riitä normaaliin puuhiin kun yleensä.

Toinen mihin antibiootit tietysti ovat vaikuttaneet on Ivin silmien vuotaminen. Loppunut melkein kokonaan. Naama pysyy melkein koko ajan kuivana ja ei värjää. Antibiootit ovatkin ainoa mikä meillä on koskaan huomattavasti auttanut silmien vuotamista. No, kun tämä kuuri on ohi niin se on viikko ja tilanne on sama silmien osalta kuin ennenkin eikä siitä sen pidemmäksi ajaksi iloa ole. 

Ivin korvassa ollut reikä/haava on parantunut oikeastaan kokonaan eikä se mitään huomiota ole itse siihen kiinnittänyt. Antibiootteja vielä viikon verran kuitenkin syödään, onneksi Iville on helppo antaa lääkkeet ja se nielaisee kaiken kiltisti. Mihinkään ruokaan en pillereitä enää jaksa piilotella, se kaivaa ne sieltä kuitenkin esiin tai sylkee pois. Suoraan suuhun vaan ja nam nam. Onneksi on tosi pieniä pillereitä.