Ivillä siis vuotaa silmät. Välillä aika pahasti. Kaikkea on testattu, ja kaikkea uutta testaamme edelleen!

Saimme eräiltä ihanilta lukijoilta kuulla, että heillä vihreä tee on auttanut silmien vuotamisen kanssa. Olen nykyisin Todella skeptinen jo aloittaessani mitään uusia kokeiluja silmien vuotamiseen liittyen, koska meillä yhtään mikään, mikä jollain muilla on toiminut, ei ole auttanut. Ei siis niin, että minua ei huvittaisi testata uusia konsteja, mutta ennemminkin niin että en todella odota löytäväni mitään ratkaisua tai apua tähän ongelmaan enää kaiken kokeilemamme jälkeen, enkä pety enää jos mitään helpotusta ei löydy.

Tietysti ostimme meille kotiin sitten vihreää teetä. Ihan normaaleja teepusseja jotain halvinta merkkiä. Tämähän menee ihan niin, että tee valmistetaan aivan normaalisti, ja ennen kuin lisätään sekaan ne sokerit ja maidot joita mahdollisesti kukin käyttää, niin otetaan pieni lusikallinen sivuun ja jäähdytetään ainakin jonkin aikaa. Sitten kostutetaan vanutuppo teehen ja pyyhitään koiran silmäkulmat ja kaikki ruskeaksi värjäytyneet alueet. Itse lotrasin teetä oikein kunnolla, ja naama jää sitten aika märäksi, joten kuivaan aika huolella naaman karvat sitten pyyhkeellä lopuksi.

Ja ihme ja kumma, ihan muutaman päivän jälkeen (kun joka päivä keittelimme kertaalleen teetä) Ivin naamassa tosiaan näkyi muutos! Ei meillä nyt valkoista naamaa ole, mutta ihan silminnähden vaaleampi, ja lisäksi silmät eivät vuoda ihan samalla tavalla ja kastele naamaa, jos tämän muistaa siis tehdä päivittäin. Jatkamma varmasti käyttöä ja katsomme, jos naama tästä vieläkin vaalenisi.

Eli kaikki, jotka olette myös jo kokeilleet kaikkea, nyt sitten vihreää teetä ostamaan, se on oikein hyvää juoda itsekin jos vaikka ei koiran silmienvuotamiseen apua tällä(kään) kertaa löytyisi. Mutta suosittelen!!

Ja kiitos teille Sari ja Pepi!!