Tänään onkin sitten ollut viimein aika kaivaa ne matkalaukutkin esiin ja yrittää tunkea kaikki mukaan mikä mahtuu. Otin hyllyltä myös Ivin matkustuskassin, ja laitoin sen maahan Iviä varten. Ivi rakastaa nukkua ja makoilla oman kassinsa sisällä, joka on erittäin hyvä asia pitkiä matkoja ajatellen. Sinne se ryömi taas ihan vapaaehtoisesti sisälle heti kun näki kassin ja jäi sinne katselemaan kun laitoin ruokaa. Ja on itseasiassa viettänyt lähes koko päivän siellä, välillä nukkuen, välillä pureskellen luuta. Tai sitä mitä siitä on jäljellä.

                   

Meidän kassi on siis Sherpan medium kokoa oleva laukku joka on monien lentoyhtiöidenkin virallisesti hyväksymä. Sen mitat ei korkeuden osalta ihan kyllä mahdu joidenkin (tai pitäisikö sanoa useiden) lentoyhtiöiden sivuillaan ilmoittamiin mittoihin, mutta meillä ei ole ikinä ollut ongelmia kassin suhteen lentokenttien henkilökunnan kanssa niin kuin ei myöskään kassin mahduttamisessa penkin alle. Se joustaa päältä kuitenkin sen verran, että on mahtunut todella pieniinkin koneisiin tarvittaessa, esimerkiksi Kreikan sisäisillä lennoilla. Mukavinta on, että Ivillä tuntuu olevan ihan hyvin tilaa kääntyillä kassin sisällä. Kassin pohjalla on myös irrallinen pohjaosa joka on pehmustettu todella mukavan tuntuiseksi.

Iloista on myös se, että kummallinen patti Ivin niskasta on lähes kokonaan kadonnut. Kyllä sen vieläkin tuntee, mutta se on selvästi pienentymässä ja menossa pois. Veikkaan että se oli sitten vain joku reaktio johonki niistä kolmesta rokotuksesta mitkä siinä viikkojen aikana saatiin. Nyt kävimme äsken vielä kävelyllä kaupungilla (ensimmäisessä kuvassa muuten Forlìn Piazza Saffi) ja nyt Ivi on sopivan väsynyt ja saan loppuillan pakkailla rauhassa. Huomenna sitten edessä pitkä päivä ja matkustus Suomeen. Ivi tälläkin hetkellä täällä samaisessa lempipaikassaan, ihanassa Sherpa laukussa, ihan unessa: