Oli niin ihanan nätti päivä ja Ariel ja Ivi olivat olleet koko viikon niin kilttejä vaikka tein pitkiä päiviä töissä... ja ihan sama, pesupäivä kuitenkin edessä....

Joten ei kun nurmikolle riehumaan! Pitkän lenkin päätteeksi energiaa oli vielä niin paljon, että Ivi halusi lähteä juoksemaan ympäri nurmikkoa, joka ei kyllä mitenkään näyttänyt niin märältä ja likaiselta kuin se todellisuudessa oli. Päästin molemmat sitten hetkeksi leikkimään. Jossain vaiheessa alkoi näyttää aika pahalta, siis koirien likaisuusaste, mutta ajattelin että riehukoot nyt kun kerran ovat jo sotkemisen aloittaneet. Saivat kerrankin tehdä mitä huvittaa.

Sitten kotiin kahden onnellisen ja likaisen koiran kanssa.

Suoraan ammeeseen, pesin molemmat kerralla, jota en ole ennen kyllä testannut, mutta ihan hyvin sujui. Vesi ammeessa oli aivan ruskeaa ja mutaista, mutta lopputuloksena pesun jäljiltä paljastui taas kaksi valkoista koiraa. Yhdellä föönillä kahden kuivaus ei kyllä sujunut yhtään nopeammin kuin että olisi yksi kerrallaan homman tehnyt. 

"Yleensä olemme nättejä ja söpöjä ja valkoisia ja puhtaita ja ihania halattavia nalleja..."

Aina yhtä ihastuttava Ivi

                                      

...ja hänen kaunis siskonsa, prinsessa Ariel        

                   

...mutta että jaksaisi aina olla niin nätti, pitää välillä päästä sotkemaan oikein kunnolla ja juosta lätäköissä ja puskissa ja kieriä mutaisella nurmikolla ja märkien heinien seassa ja etsiä kaikkein likaisin kohta mihin nenän voi työntää ja.... Lopputulos voi joskus näyttää tältä: