Tänään kävimme hauvojen kanssa retkellä Sinisen Huvilan Kahvilassa. Tarkoitus oli vähän taas totuttaa Arielia bussilla matkustamiseen ja muutenkin käydä vähän "ihmisten ilmoilla". Arielilla on myös todella outo (lue huono) tapa alkaa välillä möristä joillekin satunnaisille vastaantulijoille ihan ilman mitään syytä. En tiedä onko se iästä johtuvaa epävarmuutta tai yleistä pelkoa vai mitä, mutta tämän käytöksen koitamme kyllä saada loppumaan ihan niin pian kuin mahdollista. Eiköhän se siitä, positiivisia kokemuksia vaan lisää niin uskon että mörinät loppuu. Tänään Ariel oli kuitenkin tosi kiltisti ja sitä ei häirinnyt vaikka kahvila oli ihan täynnä ihmisiä. Toisten koirien kanssa hän on kuitenkin ihan täydellinen (toisin kuin Ivi) ja moikkaisi mieluusti jokaista vastaantulevaa koiraa. Toisaalta hän osaa kyllä myös ohittaa mallikkaasti, ainoa ongelma vaan nämä ihme mörinäkohtaukset muille ihmisille...

Sinisen Huvilan Kahvila on aivan ihana pieni pysähdyspaikka Töölönlahden ympäri kiertävän reitin varrella, kauniilla paikalla, ja sieltä on tosi hienot maisemat alas Töölönlahdelle. Aivan mahtava paikka istua alas ja rentoutua kuumana kesäpäivänä. Sieltä saa jos jonkinlaista juomaa, jäätelöä ja pientä syötävää, suosittelen testaamaan joitain heidän mehuistaan, ainakin mustikka oli tosi raikasta ja hyvää. Kahvila on kioskityylisesti kokonaan ulkona, ja koirat ovat enemmän kuin tervetulleita. Niille on varattu oma juomakuppikin. Ariel ei kyllä osaa hetkeksikään istua paikoilleen, koko ajan pitäisi olla jotain tekemistä, ja vähän väliä se pureskeli milloin mitäkin tikkuja ja olisi niin mielellään lähtenyt jahtaamaan maassa pomppivia pikkulintuja. Ivi nyt on jo oppinut että kuumalla kannattaa ottaa kylkiasento ja liikkua mahdollisimman vähän.

Tässä parhaat yritykset saada kahta riiviötä katsomaan kameraan päin samaan aikaan. Kamera tosin jäi kotiin ja kuvat on otettu kännykällä ja tässä lopputulos:

             

Melkein. Hyvä alku, Ivi ainakin mukana.

             

Eiiii. Ja Arielilla taas jotain keppejä naamakarvoissa kiinni, yritti varmaan syödä tuonkin...

            

Viimein. Saa luvan kelvata. (Ivi löysi jotain herkullista maasta ja naama entistä likaisempi.)

             

Maisemaa kahvilasta Töölönlahdelle. Kuva näyttää oudon pilviseltä vaikka olikin enimmäkseen aurinkoista ja kuuma ainakin.